Hesabı silmədən məlumatlarınızı silmək

Last updated Son yenilənmə: 24 oktyabr 2026

Umail və Udrive tətbiqlərindəki (tərtibatçı: Unet) istənilən məlumatınızı istədiyiniz vaxt silə və hesabınızdan istifadəyə davam edə bilərsiniz. Bunu necə etmək və hər məlumatın nə vaxt birdəfəlik silindiyi aşağıdadır.

Məktublar

Məktub(lar)ı seçib Sil düyməsinə toxunun — Səbətə keçir. Səbəti açıb yenidən silin. Səbətdən silinən məktublar qoşmaları ilə birlikdə 30 gün sonra serverlərimizdən birdəfəlik silinir.

Udrive faylları və qovluqları

Faylı və ya qovluğu seçib Sil düyməsinə toxunun — Səbətə keçir. Səbəti açıb "Həmişəlik sil" seçin: fayl dərhal silinir.

Paylaşılan linklər

Udrive-da Paylaşılan linkləri açıb linki silin. Link dərhal işləməyi dayandırır.

Kontaktlar, imzalar və şablonlar

Kontaktları və ya Parametrlər → İmzalar bölməsini açın, elementi seçib silin. Dərhal silinir.

Formlar, təqvimlər və tapşırıqlar

Uform, Ucalendar və ya Utask-da (veb) elementi açıb silin. Form cavabları formla birlikdə silinir.

Daxil olmuş cihazlar və tətbiq şifrələri

Parametrlər → Cihazlar və ya Parametrlər → Poçt proqramı girişi bölməsində cihazı və ya şifrəni silin. Dərhal çıxış edilir.

Profil şəkli

Parametrlərdə profil şəklinizə toxunub onu silin.

Digər məlumatlar

İstənilən digər məlumatın silinməsi üçün hesab ünvanınızdan [email protected] ünvanına yazın. 30 gün ərzində cavab verib silirik.

Nə saxlanılır

Etdiyiniz ödənişlərin qeydləri (məbləğ, tarix və tarif) mühasibat və vergi qanunvericiliyinin tələbi ilə 5 ilədək saxlanılır. Silinmiş məlumatları hələ də ehtiva edən server ehtiyat nüsxələri 30 gün ərzində yenilənir.

Bütün hesabı silmək

Hesabınızı və bütün məlumatlarını birdəfəyə silmək üçün unet.az/delete-account səhifəsinə baxın.